Voetbal4u.com

Mido is woedend op Middlesbrough

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Mido is woedend op Middlesbrough omdat die club een transfersom voor hem vraagt. Ajax wil de aanvaller graag vastleggen, maar kan geen transfersom betalen.

Volgens Mirrorfootball is Mido naar de clubleiding van Middlesbrough gestapt om tekst en uitleg te vragen. De 27-jarige spits hoopt zodoende een doorbraak te forceren in zijn overstap naar de Nederlandse hoofdstad. Boro lijkt vooralsnog echter voet bij stuk te houden, want de club hoopt nog iets terug te zien van de betaalde transfersom voor Mido in 2007, die bedroeg circa zeven miljoen euro.

Naar verluidt vraagt Middlesbrough ruim één miljoen euro voor Mido. De 48-voudig international van Egypte tracht met medewerking van Ajax voor het sluiten van het transferwindow alsnog de transfer rond te maken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *