Voetbal4u.com

Eredivisie Wojciechowski mogelijk ernstig geblesseerd

De nieuwe aanwinst van Willem II  Pawel Wojciechowski is mogelijk ernstig geblesseerd geraakt. Het lijkt erop dat hij zijn kruisband in zijn linkerknie heeft afgescheurd.

Bij Willem II is het nieuws over de blessure van Wojciechowski (20) hard aangekomen. “Dit is natuurlijk op de eerste plaats een persoonlijk drama voor Pawel, hij maakte tijdens de voorbereiding een heel goede indruk en staat nu mogelijk lange tijd langs de kant”, zegt technisch directeur Henry van der Vegt op de website van de Tilburgse club. “Daarnaast is het een forse tegenvaller voor Willem II. Juist nu we een frisse start willen maken, is het zuur met zo’n tegenslag te maken te krijgen.”

Wojciechowski liep de blessure op in een oefenwedstrijd tegen Jong Ajax.One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.