Voetbal4u.com

Youssef El Akchaoui teleurgesteld in Feyenoord

Youssef El Akchaoui is er achteraf gezien niet blij mee dat Feyenoord deze zomer opnieuw interesse toonde in zijn diensten. “Ze hadden me beter met rust kunnen laten.” De linksback vindt dat de Rotterdammers hem onder valse voorwendselen benaderden.

“Er werd me een vis voorgehouden, die er in werkelijkheid niet was. Ik vond het dus ronduit teleurstellend, omdat ze hun huiswerk niet goed hadden gedaan en mij lekker maakten met helemaal niets”, zegt hij tegenover VI.

Feyenoord had El Akchaoui transfervrij over kunnen nemen van NEC, maar voor het salaris van de verdediger was in de Maasstad geen geld.

“Je moet het zo zien: ik ga ook niet zonder geld of pinpas naar de supermarkt in de veronderstelling dat ik wel even met een volle boodschappenwagen terugkom. Zo lag ook de situatie bij Feyenoord”, aldus de tweevoudig international van Marokko.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *