Voetbal4u.com

Champions League PAOK overtuigt van succes tegen Ajax

PAOK Saloniki gaat zelfverzekerd het duel tegen Ajax in. 

Als het aan Vladimir Ivic – de maker van de gelijkmaker vorige week – ligt, is het een grote kans dat Ajax wordt uitgeschakeld. “We geloven in onszelf en de kwalificatie voor de volgende ronde”, zegt hij op UEFA.com.

Ook sterspeler Dimitris Salpingidis verwacht uitschakeling voor Ajax. “Er is nog niets beslist. In een uitverkocht stadion gaan wij er alles aan doen.” PAOK heeft aan een 0-0 gelijkspel genoeg voor de volgende ronde.One Comment

  1. JC

    08/03/2010 at 00:29

    Ajax moet gaan vlammen daar. Oprotten met die gasten. Had 4-0 moeten staan in de rust.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!