Voetbal4u.com

ADO huurt aanvaller Dimitri Bulykin

ADO Den Haag heeft komend seizoen de beschikking over Dimitri Bulykin. De eredivisieclub huurt de voormalig international voor een jaar van Anderlecht, zo maakte de Belgische kampioen op de website bekend. Een woordvoerster van ADO kon de transfer dinsdagavond nog niet bevestigen.

De 30-jarige aanvaller speelde eerder voor Lokomotiv Moskou, Dinamo Moskou, Bayer Leverkusen en Fortuna Düsseldorf. Bulykin was de afgelopen dagen al op proef in Den Haag. ,,Hij gaat naar Nederland om weer een volwaardig profvoetballer te worden na zijn blessures in Duitsland vorig seizoen”, aldus manager Herman van Holsbeeck van Anderlecht. ,,Daar doet Dmitri een ernstige financiële inspanning voor, een zeldzaamheid in deze tijden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *