Voetbal4u.com

Duitsland HSV veegt bod van Juventus op Elia van tafel

Juventus heeft een bod uitgebracht op Eljero Elia van HSV. De Duitse club is hier niet mee akkoord gegaan.

HSV is onder geen beding van plan om Elia te laten vertrekken. “Er was een bod van Juventus, maar dat bod was niet van dien aard, dat we daar over na moesten denken”, vertelt technisch directeur Bastian Reinhardt woensdag aan Bild. “Ik heb tegen Eljero gezegd dat hij blijft. Hij moet een heel seizoen optimaal presteren.”

De buitenspeler kwam twaalf maanden geleden over van FC Twente en maakte in Duitsland direct grote indruk. Vanaf de winterstop had hij echter te kampen met veel blessureleed. Op het WK in Zuid-Afrika diende hij zich voor Nederland echter weer aan als een absolute topper.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.