Voetbal4u.com

Champions League Ajax geplaatst na uitschakeling Fenerbahce

Ajax profiteert van de uitschakeling van Fenerbahce. Omdat de Turken het niet redden tegen Young Boys hebben de Amsterdammers nu een beschermde status, en ontloopt daardoor Sevilla, Werder Bremen, Zenit Sint-Petersburg en Tottenham Hotspur.

Mogelijke tegenstanders zijn nu Dinamo Kiev, Sampdoria, Sporting Braga, AJ Auxerre en Young Boys. Met name Sampdoria lijkt een zware dobber te worden. De Italianen eindigden op een verrassende vierde plaats en hebben met Antonio Cassano en Giampaolo Pazzini een zeer sterke voorhoede.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!