Voetbal4u.com

Champions League Ajax geplaatst na uitschakeling Fenerbahce

Ajax profiteert van de uitschakeling van Fenerbahce. Omdat de Turken het niet redden tegen Young Boys hebben de Amsterdammers nu een beschermde status, en ontloopt daardoor Sevilla, Werder Bremen, Zenit Sint-Petersburg en Tottenham Hotspur.

Mogelijke tegenstanders zijn nu Dinamo Kiev, Sampdoria, Sporting Braga, AJ Auxerre en Young Boys. Met name Sampdoria lijkt een zware dobber te worden. De Italianen eindigden op een verrassende vierde plaats en hebben met Antonio Cassano en Giampaolo Pazzini een zeer sterke voorhoede.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.