Voetbal4u.com

Champions League Ajax casht al 1,2 miljoen aan CL-geld

Ajax heeft al 1,2 miljoen euro aan premies verdient in de CL. De opluchting was groot bij de Amsterdammers na de winst op PAOK, want het bedrag was al in de begroting opgenomen. Uitschakeling tegen PAOK Saloniki had de financiële nood in de ArenA opnieuw vergroot.

De Ajax-leiding kijkt vandaag met spanning naar de loting voor de play-offs. Overleeft de club ook de laatste schifting voor de groepsfase dan kan de clubleiding wel ‘niet begroot’ geld gaan innen. Daarmee kan de schuldenlast van zo’n twintig miljoen euro voor een deel weggepoetst worden. Vandaag zal Dinamo Kiev (Oekraïne), Sporting Braga (Portugal), Sampdoria (Italië), Auxerre (Frankrijk) of Young Boys (Zwitserland) als tegenstander uit de koker rollen voor de wedstrijden op 17/18 augustus en 24/25 augustus.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Bezoek de Handleiding HTML