Voetbal4u.com

Engeland Fabregas blijft bij Arsenal

Cesc Fabregas speelt dit seizoen gewoon voor Arsenal. De Spaanse middenvelder flirte deze zomer openlijk met FC Barcelona.

“Ik kan niet ontkennen dat toetreden tot een club als Barcelona geen aantrekkelijk stap voor mij zou zijn geweest,” laat Fabregas in een reactie weten. “Dit was de club waar ik het voetbal leerde, mijn geboortestad, waar al mijn vrienden en familie zijn en een club waar ik altijd van gedroomd heb om te spelen. Er zijn niet veel spelers in de wereld die niet voor Barcelona zouden willen spelen.”

Fabregas zegt de afgelopen maanden met Arsène Wenger veel gesprekken, zowel persoonlijk als telefonisch gevoerd te hebben. “Ik ben een professional en begrijp volledig dat Arsenal besluit mij niet te verkopen,” voegt de Spanjaard toe. “Ik heb veel aan de club, de manager en de fans te danken en ga me concentreren op het nieuwe seizoen van Arsenal.”

Barcelona laat in een verklaring weten teleurgesteld te zijn over de beslissing van Fabregas.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.