Voetbal4u.com

Overgang Sulejmani naar West Ham wellicht niet door

De overgang van Miralem Sulejmani van Ajax naar West Ham United ondervindt hinder. Sulejmani voldeed niet aan de basiseisen die gelden voor het verkrijgen van een vergunning, maar West Ham dacht via een beroep de zaken alsnog rond te krijgen. Het liep totaal anders, want een onafhankelijke technische commissie oordeelde dat Sulejmani de papieren niet verdient.

Het betekent dat de transfer van de 21-jarige aanvaller zo goed als zeker van de baan is. West Ham richt zich ondertussen alvast op andere aanvallers. Yakubu en Felipe Caicedo kunnen op belangstelling van de Londenaren rekenen, terwijl ook Jeremie Aliadiere in beeld is bij manager Avram Grant.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *