Voetbal4u.com

Real Mallorca in onderhandeling met Rivaldo

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Rivaldo zet zijn carriere wellicht voort bij Real Mallorca. Dit weet AS te melden. Rivaldo werd in Palma gespot met bestuursleden van Mallorca. De voormalige vedette van Deportivo La Coruña en Barcelona zou een jaarsalaris eisen van 2 miljoen euro.

Dat bedrag kan het in financieel zwaar verkerende Mallorca niet ophoesten. Toch denkt de club een goede kans te maken op Rivaldo. De nieuwe clubeigenaar Lorenzo Serra Ferrer was zijn coach bij Barcelona en de twee zijn goede vrienden. Rivaldo voelt na avonturen bij AC Milan (Ita), Cruzeiro (Bra), Olympaikos Piraeus, AEK Athene (beide Gri) en Bunyodkor (Kaz) wel weer voor een rentree in Spanje.One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *