Voetbal4u.com

Spanje Real Madrid verkoopt speler voor 100 euro

Real Madrid heeft de 24-jarige middenvelder Tebar voor honderd euro verkocht aan Girona.

Tébar doorliep de jeugdopleiding van Real sinds zijn twaalfde en maakte zelfs zijn debuut in het hoogste keurkorps. Op de laatste speeldag van het seizoen 2008/09 viel hij in tegen Osasuna (2-1 verlies). Zijn optredens in de hoofdmacht bleven beperkt tot de 34 minuten die hij speelde in Pamplona.

De middenvelder was een van de spelers die deze zomer van José Mourinho mee mocht op tournee door de Verenigde Staten. Hij tekent een contract voor drie seizoenen bij Girona, dat uitkomt in de Segunda División. In de eerste twee seizoenen heeft Real de optie om Tébar tegen een vastgesteld bedrag terug te halen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.