Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Bayern stuurt Robben op vakantie

Bayern Munchen heeft Arjen Robben verlof gegeven. De geblesseerde aanvaller krijgt tien tot veertien dagen rust. ,,We hopen dat hij daarna de training kan hervatten”, zei trainer Louis van Gaal donderdag op de website van de kampioen van Duitsland.

Robben heeft nog steeds een scheur in zijn hamstring; een blessure die hij al voor het WK opliep in de oefenwedstrijd van het Nederlands elftal tegen Hongarije. Mede door een intensieve behandeling bij de Rotterdamse fysiotherapeut Dick van Toorn kon Robben tijdens het WK nog vijf wedstrijden meedoen, waaronder de finale tegen Spanje. De clubarts van Bayern, Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, constateerde bij terugkeer in München dat Robben nog steeds een hamstringblessure heeft.

,,Arjen is door onze arts op vakantie gestuurd, dan heeft hij een beetje rust”, aldus Van Gaal. De Nederlandse international heeft volgens Bayern ongeveer twee maanden nodig om volledig te herstellen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.