Voetbal4u.com

Ajax wil mooi bedrag voor Aissati

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Vitesse heeft zich bij Ajax gemeld voor een transfer van Ismäil Aissati, zo bevestigt Ajax-directeur Rik van den Boog in De Telegraaf. “Ze kennen onze voorwaarden.”

Ajax is bereid om de 22-jarige middenvelder te laten gaan, maar alleen tegen de juiste prijs. De Amsterdammers betaalden twee jaar geleden circa vier miljoen euro voor Aissati, die tot dusver 25 competitiewedstrijden speelde.

“Vitesse heeft een nieuwe geldkraan en het is nu even afwachten of het gaat druppelen”, zegt Van den Boog in de ochtendkrant. “We wachten op het groene licht uit Arnhem. De bal ligt daar.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *