Voetbal4u.com

Italië Juventus geinteresseerd in Sebastien Pocognoli

Sebastien Pocognoli mag zich in de belangstelling heugen van Juventus. De voormalig AZ’er zou mogen vertrekken bij Standard Luik.

Pocognoli lag afgelopen weekend overhoop met Standard-trainer Dominique D’Onofrio. Volgens Belgische media zou hij driemaal om een wissel gevraagd hebben. Uiteindelijk pakte de verdediger in de wedstrijd tegen Sint-Truiden (1-0 verlies) de rode kaart. De coach reageerde daarop met een cynisch ‘hij heeft zichzelf vervangen’.

Juventus denkt nu in Pocognoli een goed plan B te hebben. De Oude Dame wil het liefst wereldkampioen Capdevila van Villarrreal overnemen, maar gaat volgens La Gazzetta dello Sport voor de linksachter van Standard als dat niet lukt.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.