Voetbal4u.com

Eredivisie NAC contracteert Ali Boussaboun

NAC heeft Ali Boussaboun voor één seizoen vastgelegt. “We hebben Ali dinsdagavond uitgebreid getest en hij is fit”, aldus technisch directeur Jeffrey van As op de website van NAC. “Hij kan nog geen hele wedstrijd aan, maar zijn basisconditie is prima. Hij ziet er ook afgetraind uit. Ali is een jongen met snelheid, kracht, techniek en een goed schot. Bovendien werkt hij altijd hard voor de ploeg. Met hem erbij beschikken we nu over vijf goede aanvallers, dus wat dat betreft hebben we nu wat meer mogelijkheden.” 

De 31-jarige Boussaboun spendeerde de afgelopen jaren in de Verenigde Arabische Emiraten bij Al-Nassr. Met het aantrekken van de routinier lijkt een transfer van Nourdin Boukhari niet meer tot de mogelijkheden te behoren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.