Voetbal4u.com

Italië Auto-ongeluk voor Mario Balotelli

Mario Balotelli verruilde Internazionale onlangs voor Manchester City en moet blijkbaar nog wennen aan de verkeersregels in Engeland. De veelbesproken aanvaller heeft namelijk een ongeluk veroorzaakt, waarbij twee auto’s moesten worden weggesleept.

Een week na de overgang naar zijn nieuwe werkgever reed de excentrieke aanvaller zijn gloednieuwe Audi in de prak. Toen hij wilde inparkeren knalde hij vol tegen een BMW aan. De auto’s konden beide niet meer verder rijden en moesten worden weggetakeld, zo meldt Reuters.

Balotelli is goed van het ongeluk afgekomen. De City-speler kwam wel met de schrik vrij, want het was een harde botsing. Ook de bestuurder van de BMW heeft geen schade opgelopen bij het incident. Het is niet de eerste keer dat de betrokken speler negatief in het nieuws komt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.