Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Arjen Robben nog maanden niet inzetbaar

Arjen Robben is nog maanden niet inzetbaar voor Bayern Munchen. Volgens zijn club verloopt het herstel van de Oranje-international niet zoals is gepland en kan het nog erg lang duren voordat de snelle vleugelspeler wederom de oude is.

“Het is zeer twijfelachtig of we Arjen voor de winterstop nog in kunnen zetten. Het genezingsproces verloopt niet zo goed als we gedacht hadden. Het zal nog lang duren voordat hij weer in actie kan komen”, zo geeft technisch-directeur Christian Nerlinger aan tegenover Bild Zeitung.

Toen het WK op punt van beginnen stond, raakte Robben in het oefenduel tegen Hongarije geblesseerd aan zijn hamstring. Men vreesde voor zijn afwezigheid op het WK, maar fysiotherapeut Dick van Toorn liet de Groninger een intensieve behandeling ondergaan. Zodoende was de Bayern München-speler toch actief op het WK.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.