Voetbal4u.com

Eredivisie Ruud Brood niet naar NAC Breda

Ruud Brood blijft gewoon trainer van RKC Waalwijk. De oefenmeester was de belangrijkste kandidaat om bij NAC Breda de naar Polen vertrokken Robert Maaskant op te volgen. Beide clubs zijn het echter niet eens geworden over de voorwaarden van een eventuele transfer van Brood.

Mohammed Allach, de directeur voetbalzaken van RKC, zei dat er bij de afweging verscheidene zaken hebben meegespeeld toen NAC zich meldde voor Brood. Dat betrof niet alleen diens contract, maar ook de onderlinge positie tussen beide clubs, de concrete ideeën over de opvolging en het feit dat RKC zich profileert als opleidingscentrum.”Op basis hiervan hebben wij een aantal voorwaarden voorgelegd, waaronder de hoogte van de afkoopsom. NAC Breda kan of wil niet aan deze voorwaarden voldoen. Het is prettig dat we vroegtijdig duidelijkheid kunnen scheppen zodat wij ons geheel kunnen focussen op de wedstrijd van aanstaande maandag tegen FC Den Bosch”, aldus Allach.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.