Voetbal4u.com

Engeland Jefrrey Bruma vier jaar langer bij Chelsea

Jeffrey Bruma staat ook de komende vier jaren onder contract bij Chelsea. De 18-jarige verdediger debuteerde afgelopen seizoen in het eerste elftal van de Engelse topclub. Vorige maand maakte hij voor het eerst zijn opwachting in het Nederlands elftal, tijdens de oefenwedstrijd tegen Oekraïne (1-1).

‘Ik ben heel blij dat ik bij Chelsea kan blijven’, zei Bruma op de website van de landskampioen. Chelsea plukte de Rotterdammer drie jaar geleden weg uit de jeugdopleiding van Feyenoord. Afgelopen jaar tekende hij zijn eerste profcontract bij de Engelse club. ‘Ik probeer me sinds ik hier ben steeds te verbeteren en het doel is dan een nieuw contract afdwingen. Nu ga ik opnieuw proberen beter te worden.’ 

Bruma onderging in juni een operatie aan zijn linkerlies. Hij kreeg vervolgens echter klachten aan zijn andere lies, waardoor hij twee weken geleden opnieuw onder het mes ging ‘Mijn herstel verloopt goed, ik heb nu geen pijn meer. Ik verwacht dat ik op korte termijn weer kan trainen’, aldus de verdediger. Laat een reactie achter

Your email address will not be published.