Voetbal4u.com

Amateur-voetballer moet de cel in

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Een speler van voetbalvereniging Simonshaven uit Spijkenisse moet drie maanden de cel in omdat hij twee tegenstanders heeft mishandeld. Eén van hen liep een gebroken neus en arm op.

Naast de celstraf krijgt de 28-jarige man 120 uur werkstraf. De rechter spreekt van buitensporig geweld, maar legde wel een lagere straf op dan de negen maanden die justitie had geëist, meldt RTV Rijnmond. Het Openbaar Ministerie vond dat er sprake was van poging tot doodslag, maar de rechterachtte dat niet aantoonbaar. De speler van Simonshaven is door de KNVB voor het leven geschorst.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *