Voetbal4u.com

Huntelaar gaat bij Schalke 04 voor 25 treffers

Klaas-Jan Huntelaar heeft zijn ambities bij Schalke 04 uitgesproken. De aanvaller wil 25 keer scoren voor zijn nieuwe werkgever. Ook wil hij kampioen worden.

“Schalke is al jaren (laatste titel dateert van 1958, red.) geen landskampioen meer geweest”, zegt Huntelaar in een interview op de website van zijn Duitse werkgever. “Mijn doel is om met deze club weer eens een titel te pakken. Ik weet dat we nu na twee competitiewedstrijden nog geen punten hebben, dus over de titel dit seizoen praat ik nog niet. Maar het seizoen is nog jong. Er kan nog veel gebeuren.”

De grote zomeraankoop, die vlak voor het sluiten van de markt pas werd vastgelegd, belooft de fans van de Duitse volksclub veel doelpunten. “Hoeveel? Dat kan je aan mijn rugnummer zien”, zegt de spits, die in Gelsenkirchen rugnummer 25 gaat dragen.One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *