Voetbal4u.com

Italië Inter wil Kaka in de winter naar Italie halen

Internazionale gaat in de winterstop proberen Kaka binnen te halen. Nadat Zlatan Ibrahimovic, eerder spelend voor Inter, naar AC Milan vertrok, is de Champions League-winnaar nu bezig met een wraakactie om de Rosseroni ‘terug te pakken’.

De transfer van Kaká zou dan logischerwijs een reactie zijn op de komst van Ibrahimovic bij AC Milan. Inter-voorzitter Massimo Moratti zou zelfs al in gesprek zijn met Real Madrid-trainer José Mourinho, die naast Kaká meerdere opties heeft op de positie van centrale aanvallende middenvelder.

José Mourinho is nog niet overtuigd of hij het hoogste rendement uit Kaká kan halen op zijn huidige positie, zo zegt Marca. Met Mesut Ozil, Canales en eventueel Khedira en Granero heeft De Koninklijke genoeg spelers voor de rol van aanvallende middenvelder.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!