Voetbal4u.com

Eredivisie Lampi: “Tegen Ajax voetballen is net als tegen Nederland”

Veli Lampi is nog niet helemaal bijgekomen van de wedstrijd tegen het Nederlands elftal. De Fins international zag zijn land met 2-1 ten onder gaan in Rotterdam. Aankomend weekeinde treft hij met Willem II Ajax, waar hij opnieuw tegen enkele Nederlandse internationals speelt.

“Het was erg teleurstellend”, zegt de Willem II-speler. “Na een verschrikkelijke start met twee doelpunten tegen, gingen we erg goed spelen. We creëerden kansen en hadden een punt verdiend. Dit was in tegenstelling tot de slechte prestatie tegen Moldavië (2-0 verlies, red.) het ware Finland. Hier kunnen we mee verder. Maar nul punten uit twee kwalificatieduels blijft natuurlijk teleurstellend.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.