Voetbal4u.com

Eredivisie Vitesse vindt nieuwe shirtsponsor

Vitesse heeft een nieuwe shirtsponsor gevonden. Willemsen de Koning heeft voor een jaar getekend. De naam van het bedrijf zal met ingang van de wedstrijd sc Heerenveen – Vitesse de achterkant van het Vitesse-shirt sieren.

Directeur Marc Bolderman: “Met het vernieuwde Vitesse willen wij ons nog nauwer verbinden. Omdat wij de Vitesse-jeugd rijden, maken we de ontwikkelingen van dichtbij mee. Personeel opleiden en investeren in mensen vinden wij van groot belang. Dat is een doel dat wij gemeen hebben met Vitesse. Onze hoofdvestiging is bovendien gevestigd in Arnhem en wij delen een stuk regionale historie. Vitesse is de op één na oudste voetbalclub van Nederland en wij zijn het oudste taxi- en touringcarbedrijf in de regio Arnhem. Om al deze redenen kijken wij graag samen met Vitesse vooruit richting de toekomst.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.