Voetbal4u.com

Eredivisie RBC wil Ernie Brandts

Ernie Brandts is de belangrijkste kandidaat om de nieuwe hoofdtrainer te worden van RBC Roosendaal. De club uit de Jupiler League moet van de KNVB voor vrijdag een nieuwe hoofdtrainer hebben aangesteld, aldus BN/De Stem.

Jeffrey Kooistra gaat er van uit dat zijn club aan de eis van de nationale voetbalbond kan voldoen. “We hebben nu nog een shortlist van drie kandidaten. Daar gaan we maandag mee verder en hopelijk komen we in de loop van de week dan met een van die drie rond”, aldus de technisch directeur van RBC.

Brandts lijkt de beste papieren te hebben voor de vacante positie. Kooistra weigert echter op namen te reageren. “Maar ik heb in totaal wel met acht trainers gesprekken gehad. Daar is Brandts er een van.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.