Voetbal4u.com

Europa League Maradona staat open voor Portugal

Diego Armando Maradona wil graag de opvolger worden van Carlos Quieroz als bondscoach van Portugal. De Argentijnse oefenmeester heeft nog geen nieuwe werkgever gevonden, nadat zijn contract bij de Argentijnse voetbalbond niet werd verlengd.

Donderdag werd Quieroz ontslagen bij Portugal, nadat de oefenmeester zes maanden werd geschorst door de bond en de dramatische EK-kwalificatiewedstrijden tot dusver (4-4 Cyprus en 1-0 nederlaag bij Noorwegen). Maradona ziet het bondscoachschap wel zitten.

”Hij staat open voor Portugal”, laat zijn voormalige assistent Alejandro Mancuso weten tegenover A Bola. ”Diego is beschikbaar en het project staat hem zeker aan. We zijn echter nog niet gecontacteerd door de Portugese voetbalfederatie.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.