Voetbal4u.com

Europa League Antic ontslagen als bondscoach van Servie

Servie heeft Radomir Antic ontslagen. Zijn opvolger is waarschijnlijk de 55-jarige Vladimir Petrovic, die tot de zomer de keuzeheer van China was, maar met dat land wist zich hij niet te plaatsen voor het WK.

De 61-jarige Antic was deze zomer wél actief op het WK, als bondscoach van Servië. Ondanks een overwinning op Duitsland wist het Balkanland zich niet te kwalificeren voor de volgende ronde. Het bestuur de Servische voetbalbond had van tevoren ingezet op een plek in de kwartfinales.

Na de mondiale titelstrijd kondigde de Servische voetbalbond aan dat Antic sowieso salaris moet inleveren als hij wil blijven. Daarmee ging akkoord, maar kennelijk gaan beide partijen dus alsnog uit elkaar. Wat de precieze aanleiding hiervoor is, is niet duidelijk.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.