Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord is niet bang voor Ajax

Feyenoord kent geen angst in de aanloop naar de klassieker aankomende zondag. Mario Been ziet kansen voor zijn ploeg. Dit laat VI weten.

Been vertelt in het voetbalblad waarom hij kansen ziet. “Om maar een cliché uit de kast te halen: dit zijn wedstrijden op zich. Ik acht ons niet kansloos. Waarom? Ajax heeft een goede ploeg en een fantastische voorhoede. Ze scoren makkelijk, dat is hun kracht en ons probleem, want wij maken moeilijker goals.” Dus, omdat Ajax makkelijk scoort en Feyenoord niet, ziet de trainer van Feyenoord kansen? Wij denken er het onze van.

Been draagt nog een, wat logischer, argument aan. “Ajax moet deze week naar Real Madrid. Dat is een zware wedstrijd. Zo’n duel gaat toch in je benen zitten.” Het vertrouwen zal na de wedstrijd tegen Real Madrid wel gegroeid zijn in De Kuip. Gelukkig weten wij dat Jol gewoon zand wilde strooien in de ogen van Been.

“Wij hebben de steun van een volle Kuip,” vervolgt Been zijn verhaal. “Iedereen staat achter ons. Dat is een enorme stimulans. Daarom zijn wij niet bang voor Ajax.”

Feyenoord kan zondag vermoedelijk weer beschikken over André Bahia en Luigi Bruins. Hopelijk weet Been dat bij Ajax Vertonghen en Suarez gewoon weer meedoen. En Suarez gaf het al aan: “Hoe meer ze fluiten, hoe sterker we worden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.