Voetbal4u.com

Eredivisie Keepersproblemen voor Feyenoord in aanloop klassieker

Feyenoord zit in de aanloop naar de klassieker dun in de doelverdedigers. Zowel Rob van Dijk als Erwin Mulder zijn geblesseerd en dus blijft slechts Darley over.

Mario Been liet vrijdag weten dat het nog twijfelt over de doelverdediger voor het duel tegen aartsrivaal Ajax. Van Dijk en Mulder zijn beide twijfelgevallen voor de wedstrijd in de Kuip. De Braziliaan Darley is beschikbaar, maar keepte dit seizoen nog geen duel in de hoofdmacht van de Rotterdammers.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!