Voetbal4u.com

Duitsland ‘Ernstige blessure dreigt voor Franck Ribery’

Franck Ribéry, de Franse balvirtuoos van Bayern München, staat mogelijk voor langere tijd buitenspel.

De sterspeler van de Beierse formatie van trainer Louis van Gaal viel in het duel met TSG Hoffenheim, dat door Bayern nipt met 1-2 werd gewonnen, uit met een enkelblessure. Het duel had dinsdagavond plaats.

Ribéry raakte na 63 minuten geblesseerd, nadat hij op het doel schoot. Uit de rebound van het schot wist Thomas Müller de 1-1 te maken. “Ik denk dat Ribéry bij die actie een serieuze blessure heeft opgelopen.”

Bayern-voorzitter Karl Heinz Rummenigge over Ribéry: “Er is iets mis met zijn enkelband.” Het is een tweede fikse domper voor Van Gaal, die ook Arjen Robben moet missen. Robben zal geruime tijd in de lappenmand zitten met een hamstringblessure.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.