Voetbal4u.com

Eredivisie NAC zes weken zonder Lurling

Lange tijd had Anthony Lurling de hoop om de operatie aan zijn meniscus uit te kunnen stellen. Nu moet de aanvaller van NAC Breda toch onder het mes. Lurling zal zo’n zes weken niet inzetbaar zijn voor de club uit Breda.

Sinds het begin van dit seizoen kwakkelt de speler van NAC Breda al met zijn rechterknie. Een MRI-scan wees uit dat de meniscus beschadigd is. Geprobeerd werd de operatie tot de winterstop uit te stellen zodat de club zijn rappe aanvaller niet al te lang zou moeten missen. ‘Ik had nog zo gehoopt dat we de operatie uit konden stellen tot net voor de winterstop. Nu moet ik een week of zes missen’, aldus de 33-jarige buitenspeler op de officiële site van NAC Breda.

Lurling staat sinds 2007 onder contract bij de Bredanaars. Daarvoor speelde hij onder meer bij 1. F.C. Köln, Feyenoord en SC Heerenveen en wederom NAC Breda.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.