Voetbal4u.com

‘Tien miljoen moet Feyenoord volgend jaar terug betalen’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Feyenoord moet de geleende tien miljoen euro volgend jaar al terugbetalen. Dat weet RTV Rijnmond te melden. Daarnaast is het geld niet afkomstig van de werkgever van Chris Woerts. De voormalig commercieel directeur weet wel waar de centen vandaan komen.

Tegenover de regionale omroep zegt Woerts dat het gaat om een andere internationale investeringsmaatschappij. Woerts bracht Feyenoord daarmee in contact toen hij nog werkzaam was bij Sunderland. De maatschappij heeft ook NEC en Vitesse van geld voorzien.

De Rotterdammers gebruiken het geld om dit seizoen aan de verplichtingen te kunnen voldoen. Volgend seizoen moet het alweer terugbetaald worden. De vraag is echter hoe dat gaat gebeuren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *