Voetbal4u.com

Italië ‘Adriano dacht aan zelfmoord’

Dona Rosilda, de moeder van de Braziliaanse voetballer Adriano, heeft donderdag gezegd dat haar zoon heeft overwogen om een einde aan zijn leven te maken. Dat meldt de Italiaanse sportkrant Gazzetta dello Sport.

Adriano vertrok anderhalf jaar geleden depressief bij zijn club Internazionale. Volgens Rosilda worstelde haar zoon met de dood van zijn vader. “Op een dag belde hij me op met de mededeling dat hij wilde stoppen met voetbal. Hij zei zich zo slecht te voelen, dat hij overwoog om zelfmoord te plegen.”

De 28-jarige Braziliaan keerde daarop terug naar zijn thuisland, waar hij weer tot zichzelf kwam. Hij ging spelen bij zijn oude club Fluminense en verdiende een transfer naar AS Roma. Adriano voelt zich volgens zijn moeder inmiddels een stuk beter. “Zijn hoofd zit weer op zijn schouders.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.