Voetbal4u.com

Europa League Liverpool blij met punt in Utrecht

Trainer Roy Hodgson zit niet in over de 0-0 waarmee Liverpool woensdagavond huiswaarts keerde na het Europa League-duel met FC Utrecht. The Reds hadden het zwaar op Nederlandse bodem, maar kwamen met de schrik vrij. “Ik kan niet anders dan trots zijn op mijn team”, aldus Hodgson.

Liverpool ging het treffen met de Eredivisionist als favoriet in, maar moest die reputatie al snel naast zich neerleggen. Utrecht wist het de Engelse subtopper erg lastig te maken, maar verzuimde de drie punten in de Domstad te houden. “We wisten van tevoren dat we Utrecht niet moesten onderschatten”, legt Hodgson uit. “Ze speelden erg goed en ze neigden ons naar optimale concentratie in onze verdediging. Het is knap dat wij alsnog een punt uit het vuur konden slepen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.