Voetbal4u.com

Europa League Ronaldo stopt eind volgend jaar met profvoetbal

Ronaldo Luís Nazário de Lima, kortweg Ronaldo, heeft zijn afscheid aangekondigd. Hij stopt aan het eind van 2011 met voetballen.

De aanvaller, die in het verleden onder meer voor PSV speelde, is momenteel actief voor Corinthians, dat in zijn vaderland Brazilië speelt. Het enige kunstje dat hij nog wil uithalen, is het winnen van de Copa Libertadores.

Zowel de speler zelf als de club heeft die trofee nog niet in de prijzenkast staan. Op het palmares van Ronaldo prijken wel diverse andere prijzen. “Mijn idee is om te blijven voetballen tot aan december 2011. Ik sluit mijn carrière hier bij Corinthians af”, aldus Ronaldo.

“Dit seizoen verloopt erg moeilijk voor me, daar ik veel blessureleed heb gekend. Ik moet daarom de fans van Corinthians terugbetalen. Het zal erg veel van mijn lichaam vergen dat ik nog een jaar doorga, maar dit moet ik gewoon doen voor de fans”, aldus O Fenômeno tegenover TV Globo.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.