Voetbal4u.com

Jonge voetballer gaat scheidsrechter te lijf

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Een 15-jarige voetballer uit Dordrecht is aangehouden, omdat hij een 59-jarige scheidsrechter uit diezelfde plaats had geslagen tijdens een amateurvoetbalwedstrijd op een voetbalveld van Oranje Wit in Dordrecht.

 Het slachtoffer stuurde tijdens de wedstrijd twee spelers van het veld. De 15-jarige was het daar niet mee eens en viel de scheidsrechter samen met een aantal anderen aan.

De arbiter werd geraakt op zijn achterhoofd en hij liep een aantal kneuzingen op. De politie moest met verschillende agenten ter plekke komen op de Nieuwe Noordpolderweg en verwacht meer aanhoudingen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *