Voetbal4u.com

Duitsland Huntelaar weet weer te scoren voor Schalke

Klaas-Jan Huntelaar blijft maar scoren voor Schalke 04, maar veel punten levert dat nog niet op. Tegen VfB Stuttgart scoorde hij voor de vijfde competitiewedstrijd achter elkaar, maar het bleef 2-2. Huntelaar scoorde in de tachtigste minuut uit een strafschop de gelijkmaker.

De 27-jarige spits van het Nederlands elftal had wel wat druk toen hij de strafschop moest nemen. “We stonden toen net met 2-1 achter. We moeten weer werken aan onszelf vanaf morgen (zondag, red.), maar een punt is natuurlijk beter dan helemaal geen punten. Maar het is wel jammer, we hadden zo graag gewonnen”, vertelde Huntelaar, die nu vijf competitiedoelpunten uit zes wedstrijden op zijn naam heeft staan, op de website van Schalke.

“Na de rust hebben we het initiatief genomen en speelden we sterk. Natuurlijk maak je ook in zo’n fase nog wel fouten, maar al met al waren we toen wel de bovenliggende partij”, aldus Huntelaar, die met Schalke 04 nu op een teleurstellende zestiende plek staat.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.