Voetbal4u.com

Europa League Einde dreigt voor Frank Rijkaard

Frank Rijkaard lijkt bezig te zijn aan zijn laatste uren als trainer van de Turkse topclub Galatasaray. Na een nieuwe nederlaag in de competitie, thuis tegen Ankaragucu, kondigde een bestuurslid van Galatasaray harde maatregelen aan.

Die maatregelen zijn volgens de Turkse media vrijwel zeker het ontslag van Rijkaard. De ploeg is inmiddels afgezakt naar de achtste plaats in de competitie. Eigenlijk kan Galatasaray dit niet gebruiken in de aanloop naar de wedstrijd tegen aartsrivaal Fenerbahce. Toch lijkt het van een ontslag te komen om zo mogelijk een schokeffect te weeg te brengen.

Frank Rijkaard is sinds 2009 trainer van Galatasaray. Vorig seizoen werd Rijkaard ook al geen kampioen, het was het nietige Bursaspor dat aan de haal ging met de titel. Dit seizoen werd Galatasaray al in Europees verband uitgeschakeld. Rijkaard lijkt de tweede trainer te worden die de speelronde niet zou overleven. Gençlerbirliği ontsloeg gisteren al Thomas Doll.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.