Voetbal4u.com

Eredivisie Pelle: ‘Al drie jaar doe ik het fantastisch’

Graziano Pellè richtte zaterdag positief de schijnwerpers op zich. De Italiaan heeft het al seizoen na seizoen moeilijk bij AZ en dreigt in de winterstop, zo niet de zomerstop, definitief afscheid te nemen in Alkmaar. Mocht het zo ver komen, dan bewaart hij sowieso één fijne herinnering aan zijn tijd in Nederland. Tegen VVV-Venlo velde hij als invaller het oordeel met de enige goal van de wedstrijd.

Pellè maakte het zichzelf ook niet makkelijker door regelmatig in het vliegtuig te stappen voor familiebezoekjes, als hij een paar dagen vrij had. “Ik ben maar alleen hier”, vertelt de Italiaan in De Telegraaf. “Als de club het me verbiedt, ga ik niet, anders benut ik net als de anderen de kans om naar mijn familie te gaan.”

“Ik heb het niet makkelijk gehad. Dit doelpunt had ik even hard nodig. Eindelijk heb ik mijn kans gekregen en ik ben blij dat ik de groep drie punten kon schenken”, vervolgde Pellè, die ook dichterlijk doorsloeg toen hij zijn jaren in Alkmaar analyseerde. “Ik heb het hier drie jaar fantastisch gedaan….. En hoop dat het vierde jaar ook goed gaat.” Pellè staat na 54 duels pas op negen doelpunten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.