Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord niet tevreden over Leo Beenhakker’

Aan het eind van dit seizoen loopt het contract van Leo Beenhakker af en Feyenoord weet nog niet of zij het contract wil verlengen. Feyenoord is niet tevreden over de werwijze van de voormalig trainer.

De Rotterdamse club is niet geheel tevreden over de  technisch directeur. Hij laat zich regelmatig negatief uit over het beleid van Feyenoord. De club verwijt Beenhakker, die al sinds 2008 bij de club zit, dat hij een matig aankoopbeleid voert.

Dit seizoen werden, door financiele beperkingen, geen grote namen binnengehaald bij Feyenoord. Van de vier aankopen is de helft regelmatig in het eerste elftal te zien. Tegenover VI laat Beenhakker weten dat hij van niets weet en dat hij zich niet zo snel druk maakt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.