Voetbal4u.com

Spanje ‘Zlatan haalt uit naar Guardiola’

De terugkeer van Zlatan Ibrahimovic in Spanje blijft niet onopgemerkt. De aanvaller speelt dinsdagavond met AC Milan tegen Real Madrid in het kader van de Champions League. De Zweeds international heeft niet nagelaten om wederom een sneer uit te delen richting Josep Guardiola. De oefenmeester van Barcelona negeerde de aanvaller volledig in de laatste maanden van afgelopen seizoen.

“In Barcelona kan er in 24 uur van alles gebeuren”, vertelde Ibrahimovic maandag aan diverse Spaanse media. “Het voetbal is fantastisch en niemand speelt beter dan Barcelona, ze zijn zonder meer het beste team ter wereld. Maar ik kwam er ook achter dat mensen binnen no-time van mening kunnen veranderen.” Guardiola was een groot voorstander van de komst van de ex-Ajacied, maar na verloop van tijd was de Zweed niet meer zeker van een basisplaats en werd hij genegeerd.

“Guardiola is een uitstekende coach, maar hij ontbeert ervaring om met 22 spelers en hun persoonlijkheden om te kunnen gaan”, vervolgde Ibrahimovic. “Barcelona is geen moeilijke club om te trainen. Ze wonnen zes prijzen in één seizoen, maar wie zou dat niet hebben gedaan met zo veel goede spelers? Guardiola wil perfectie uitstralen, net als Tiger Woods voorheen. Maar niemand is perfect.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.