Voetbal4u.com

Frankrijk Duur avondje stappen voor Govou

Panathinaikos heeft zijn aanvaller Sydney Govou een boete van 50.000 euro opgelegd. De Fransman krijgt die boete, omdat hij twee keer het clubreglement heeft overtreden. Govou houdt namelijk van het nachtleven in de Griekse hoofdstad Athene.

 Sidney Govou houdt van het leven. De aanvaller van Panathinaikos heeft echter de grens overschreden: Govou is de laatste twee weken twee keer betrapt in een discotheek.

Op 3 oktober werd hij een eerste keer op het matje geroepen voor een nachtelijk uitstapje en amper een week later werd hij na 3 uur dronken in een andere dancing opgemerkt.

De club had een limiet van 3 uur opgelegd als er de dag erna geen wedstrijd is. Govou krijgt 50.000 euro boete. Intussen heeft de Fransman zich uitvoerig geëxcuseerd voor zijn slechte gedrag.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.