Voetbal4u.com

Engeland ‘Buffon in januari naar Manchester United’

Gianluigi Buffon is in eigen land wederom gelinkt aan een overgang naar Manchester United. Volgens het Italiaanse Tuttosport was Buffons verloofde Alena Seredova deze week in Manchester om huizen te bezichtigen. Volgens het medium hebben de Mancunians twintig miljoen euro over voor de mogelijke opvolger van Edwin van der Sar.

Buffon (32), momenteel herstellende van een rugblessure, kan in Engeland zes miljoen euro per jaar gaan opstrijken. De 102-voudig international weigerde vorige jaar een contract te tekenen bij Manchester City, maar gaf destijds al aan dat hij graag nog eens in de Premier League wilde spelen.

Behalve Gigi heeft Sir Alex Ferguson ook Ajacied Maarten Stekelenburg (28) en de 19-jarige David de Gea Atlético Madrid) in het vizier.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.