Voetbal4u.com

Spanje Fernando Torres in belangstelling van FC Barcelona

Fernando Torres staat volgens het Spaans Sports.es in de belangstelling van FC Barcelona. Torres twijfelt erg over zijn huidige positie en denkt aan een vertrek.

Torres kent geen leuke tijd bij Liverpool. Naast het feit dat de club momenteel gedeeld laatste staat, heeft El Niño vaak last van blessures. NESV, de nieuwe eigenaren van de club, zullen het niet erg vinden dat de Spanjaard zal vertrekken. De spelmaker heeft de hoge verwachtingen bij lange na niet waar kunnen maken, dus is hij ook niet meer nodig.

De trainer van FC Barcelona, Pep Guardiola, heeft aangegeven El Potro de Fuenlabrada, graag aan zijn selectie toe te willen voegen. De aanvaller zou een koningskoppel moeten vormen met David Villa.One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.