Voetbal4u.com

Eredivisie Sno wil niet als patient worden gezien

In een interview met de Telegraaf heeft Evander Sno laten weten dat hij weer als voetballer en niet als patient wil worden gezien. De Ajacied krijg onlangs een hartstilstand tijdens een wedstrijd van Jong Ajax en moest door medici op het veld worden gereanimeerd.

“Ik wil nu wel weer als voetballer en niet als patiënt worden gezien. Het tweede van Ajax is niet mijn niveau. Ik ga voor het hoogst haalbare. Ik accepteer niks anders dan de top. Via Jong Ajax probeer ik bij het eerste te komen”, aldus een strijdvaardige Sno.

De speler heeft een aflopend contract, maar blijft het liefste bij Ajax, alhoewel hij niet altijd bij de selectie zit: “Ik hoop dat ik hier kan blijven en anders moet ik verder zoeken. Ik zal altijd blijven geloven, knokken en trainen. Af en toe klikt het niet met trainers, maar dat gevoel heb ik bij Martin Jol nooit gehad. Integendeel zelfs. Ik zat niet bij de selectie, maar had nooit het idee dat het persoonlijk was. Dus weet ik dat ik het zelf in de hand heb om er weer bij te komen. Dat is mijn doel.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.