Voetbal4u.com

Engeland Manchester City fan liet Rooney tattoo al zetten

Simon Hart, een echte diehard fan van Manchester City, zal met afgrijzen hebben vernomen hoe Wayne Rooney vrijdag tóch tekende voor ManUtd. De 31-jarige barman had immers al een tatoeage laten zetten van Rooney als speler van Manchester City. ‘Rooney City Legend’, staat er in dikke letters op zijn rug te lezen.

,,Ik was ervan overtuigd dat hij in de transferperiode in januari naar ons zou komen”, aldus Hart in Sunday Sport. ,,Ferguson leek er zich al bij neergelegd te hebben. En wij konden Rooney een nog vetter salaris bieden. Na al die jaren van spot vanwege de Manchester United-fans, was het nu mijn beurt om hem eens goed in het gezicht uit te lachen. Maar nu ben ik natuurlijk opnieuw de pineut.”

Zeker omdat Hart, die als jongen van zes zijn eerste match van Man City op Maine Road bijwoonde, maar liefst 600 euro voor de tattoo neertelde. ,,Ik heb mijn lesje wel geleerd. Ik was gewoon te opgewonden over de transfer. De tattoo ga ik nu proberen te laten veranderen. Graag zou ik van Rooney Adebayor maken. Het enige probleem is dat ze niet echt op elkaar lijken…”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.