Voetbal4u.com

Spanje ‘Barça biedt Milito aan in Premier League’

FC Barcelona wil af van Gabriel Milito. Volgens The Daily Mail is hij aangeboden in de Premier League.

De Argentijnse verdediger krijgt het dit seizoen maar niet voor elkaar om een vaste basisplaats te bemachtigen onder trainer Josep Guardiola. Barcelona wil de talentvolle Andreu Fontas (20) een kans geven op de positie van Milito. Momenteel komt Fontas uit voor het b-team van Barça en speelt hij in het nationale jeugdelftal van Spanje.

Barcelona wil Milito aanbieden aan clubs uit Engeland. Arsenal en Manchester City worden genoemd als mogelijke nieuwe clubs van de Argentijn.

Milito kwam drie jaar geleden over van Real Zaragoza naar Camp Nou. De verdediger kon door blessureleed maar weinig in actie komen. Een knieblessure hield hem twee jaar aan de kant. In die periode zijn Carles Puyol en Gerard Pique hem voorbij gestreefd in de pikorde.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.