Voetbal4u.com

Spanje Miguel Garcia ontslagen uit ziekenhuis na hartstilstand

Het gaat goed met Miguel Garcia. De middenvelder van Salamanca zakte afgelopen weekend met een hartstilstand ineen tijdens het duel met Real Betis, een topper in de Segunda División, en verbleef de afgelopen dagen in het ziekenhuis. Garcia mocht donderdag echter zijn spullen pakken en weer naar huis gaan.

“Bedankt iedereen, ik voel me heel goed”, verklaarde de routinier glimlachend aan journalisten toen hij uit het ziekenhuis werd ontslagen. Volgens de artsen zal Garcia volledig herstellen, maar is zijn sportieve carrière op het hoogste niveau voorbij. Salamanca heeft nog geen mededelingen gedaan over de toekomst van de middenvelder.One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.