Voetbal4u.com

Europa League Maradona (50): ‘De treurigste verjaardag van mijn leven’

Diego Maradona is gisteren 50 jaar geworden. De Argentijn is echter allerminst in feeststemming.

“Dit is de treurigste verjaardag van mijn leven, die ik helemaal niet wil vieren”, aldus de voormalig bondscoach van Argentinië in de krant Olé. “Het mooiste verjaardagscadeau dat ik me kan wensen, is om door te mogen gaan als bondscoach.”

Na het WK, waar zijn land met 4-0 door Duitsland werd geveegd in de kwartfinale, raakte Pluisje zijn droombaan kwijt. Hij sipt sindsdien voortdurend over dat verlies. “Toen we werden uitgeschakeld begon mijn rouwperiode”, zegt Maradona met veel gevoel voor drama.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.